Κρέμα Σώματος Foglie di Tè

Μια ενυδατική, τονωτική κρεμά, πλούσια σε αντιοξειδωτικά για το σώμα και τα χεριά από εκχύλισμα και έγχυση φύλλων τσαγιού Oolong.

New! Κρέμα Σώματος Foglie di Te Zoom
  • Μέγεθος: 250 ml
  • Κωδικός: 500000605

25,70 €

***DEFAULT_AVAILABLE_NOW***

Περιγραφή

Μια ιαπωνική παροιμία λέει: "Αν ένας άντρας δεν πίνει τσάι, δεν μπορεί να κατανοήσει την αλήθεια και την ομορφιά".  Είναι λοιπόν η ομορφιά του δέρματος που ξυπνάει, χάρη σε αυτή την κρέμα, ιδανική τόσο για το σώμα, όσο και για τα χέρια, και ικανή να αναπτύξει όλες τις ενυδατικές και τονωτικές της αρετές. Το πλεονέκτημα της είναι τα επιλεγμένα της φυτικά συστατικά, όπως του εκχυλίσματος φύλλων τσαγιού Oolong, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Επίσης περιέχει το πολύτιμο βούτυρο από πράσινο τσάι Matcha, που επιλέγετε εδώ και αιώνες στην Ασία, διότι περιέχει φυσικές ιδιότητες έναντι της ερυθρότητας, και είναι τέλειο ακόμα και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Ακόμα η κρεμά αυτή περιλαμβάνει και το Camellia Japonica Seed Oil, το οποίο θρέφει, ενυδατώνει και τονώνει υπέροχα την επιδερμίδα.

Το προϊόν δεν περιέχει σιλικόνες, parabens, surfactants και πετρέλαιο. Το 97% των συστατικών του είναι φυσικής προελεύσεως, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό εγγυάται την σταθερότητα και την ελκυστικότητα του προϊόντος. 

 

Περισσότερες πληροφορίες

  • 100% Made in Italy
  • Όχι δοκιμές σε ζώα
  • Δερματολογικά ελεγμένο
  • Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης
  • FSC® Χαρτί Συσκευασίας
L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο