9 Ιουνίου 2017

Το πιο γλυκό και αποτελεσματικό χάδι για τον πιστό σου φίλο.

Amici Fedeli

Η L’Erbolario ανοίγει τις πόρτες του κήπου της, ενός κήπου γεμάτου φιλία και εμπιστοσύνη, στον οποίο όλα τα ζώα είναι καλοδεχούμενα. Τον Κήπο των Πιστών μας Φίλων, Il Giardino degli Amici Fedeli.

Συχνά, μιλώντας για τα κατοικίδια ζώα, λέμε ότι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Ε λοιπόν, αν τα ζώα είναι οι καλύτεροί μας φίλοι, μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι εμείς από την L‘Erbolario είμαστε ανέκαθεν φίλοι των ζώων.                                                                                   

Δεν είναι λοιπόν φυσικό να φτιάξουμε μια σειρά αφιερωμένη στους πιστούς μας φίλους?

Η φροντίδα του τριχωτού μας φίλου αρχίζει με  το ShampooDermoprotettivo, εξαιρετικά απαλό αλλά πραγματικά αποτελεσματικό, που καθαρίζει σε βάθος και έχει αποσμητική δράση χάρης στα εκχυλίσματα Βρώμης, λειχήνες Ισλανδίας και Φασκόμηλο.

Για να του δείξετε την αγάπη σας αλλά και να τον βουρτσίσετε με την ησυχία σας, εμπιστευτείτε το Balsamo Districante, το μαλακτικό χωρίς ξέβγαλμα, που εξασφαλίζει άνετο χτένισμα και αφήνει το τρίχωμά του απαλό και λαμπερό.

Για το τέλος, το κάτι παραπάνω, ένα ψέκασμα από το Profumo Delicato με το λεπτό του άρωμα λουλουδάτο και πουδρέ.

Και για να είσαστε πάντα κομψός/η ακόμα και στην καθημερινή του βόλτα, εμείς από την L’Erbolario σκεφτήκαμε ένα δώρο ειδικό για σας.

Με την αγορά 2 προϊόντων της σειράς Il Giardino degli Amici Fedeli θα πάρεις δώρο ένα κομψότατο λουράκι με το περιλαίμιο του, και ένα κόκκαλο/θήκη για να μεταφέρεις τις σακουλίτσες για τα …απόβλητά του 

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο