30 Ιουνίου 2017

Μεγάλη διάκριση με 2 βραβεία για τη L’Erbolario Greece στα iab MiXX Awards 2017!

Με μια εντυπωσιακή τελετή απονομής, όπως κάθε χρόνο, που έλαβε χώρα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, ολοκληρώθηκε η διεθνής διοργάνωση των IAB Hellas ΜiXX Awards 2017, που επιβράβευσε τις καλύτερες καμπάνιες στο διαδίκτυο και το digital marketing στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, ΟΠΑΠ, Eurobank, Vodafone, Coca-Cola και πολλούς ακόμα, η LErbolarioμε τη Generationβραβεύτηκαν σε δύο κατηγορίες παρά το σύντομο χρονικό διάστημα παρουσίας του brand στην Ελλάδα.

Στην πρώτη κατηγορία «Experimental & Innovative Campaign» κατέκτησαν το ασημένιο βραβείο με το διαδραστικό και καινοτόμο διαγωνισμό “Treeofbeauty”, το δέντρο της LErbolario, που πέτυχε να «φυτευτούν» σε ένα μόνο μήνα, πάνω από 22.000 διαδικτυακά δεντράκια ενώ στη δεύτερη κατηγορία «Social» κατέκτησε το ασημένιο πάλι βραβείο για το engagement του κοινού της σε λιγότερο από 8 μήνες παρουσίας.

Απέδειξε έτσι ότι η LErbolario, μια μάρκα με γερές ρίζες στο παρελθόν, ότι ξέρει να αξιοποιεί την τεχνολογία του μέλλοντος. 

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο