24 Νοεμβρίου 2016

Le Fonti Awards, ο κύριος Bergamaschi εκλέχτηκε επιχειρηματίας της χρονιάς!

Το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου, ήταν μια μεγάλη επιτυχία για μας στην L'Erbolario!

Ο Dott Franco Bergamaschi κέρδισε το αναγνωρισμένου κύρους LE FONTI AWARDS ως CEO για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Η αναγνώριση αυτή μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και ευγνώμονες, γιατί η κριτική επιτροπή του LE FONTI AWARDS επέλεξε να βραβεύσει τη L'Erbolario σαν "μια κορυφαία ιταλική εταιρεία που διατηρεί την παράδοση της αειφορίας και του σεβασμού προς το περιβάλλον με ηθικό τρόπο".

Για εμάς στη L'Erbolario, η αρχή αυτή ήταν το φως που οδήγησε και οδηγεί την πορεία μας: από την αρχή, πιστεύαμε ότι τα καλλυντικά πρέπει να διαθέτουν και ηθικό υπόβαθρο.

Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε και αναπτύξαμε διάφορα εναλλακτικά projects, συμπεριλαμβανομένου του "Hibiscus, ένα λουλούδι για την Αφρική", σε συνεργασία με την ΜΚΟ Green Cross Italia, και του πολύ πρόσφατου "Buoni un Milione di volte" σε συνδυασμό με την Τράπεζα Τροφίμων, χάρη στην οποία έχουμε εξασφαλίσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο γεύματα για απόρους συμπολίτες μας.

Και στο τέλος αυτής της πρωτοβουλίας, μας βράβευσαν με το βραβείο LE FONTI AWARDS, σαν να θέλησαν να μας ανταμείψουν για τις υπηρεσίες μας.

Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί! Για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από το σεισμό στην κεντρική Ιταλία, δωρίσαμε το σύνολο των εισπράξεων των καταστημάτων L'Erbolario στο Lodi, για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό .Μέσα στην εταιρεία, υποστηρίζουμε την "ώρα της αλληλεγγύης»: Για αρχή, η Διοίκηση αποφάσισε να δωρίσει ένα χρηματικό ποσό ίσο με το άθροισμα των μισθών όλων των εργαζομένων L'Erbolario μίας ημέρας. Έπειτα, κάθε μέλος του προσωπικού μπορεί να πάρει μέρος δωρίζοντας, μια ή περισσότερες τακτικές ή υπερωριακές ώρες εργασίας.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, αγαπητέ μας CEO, από όλο το προσωπικό της L'Erbolario.

Είναι τιμή μας να εργαζόμαστε σε αυτό τον πανέμορφο, αρωματικό κήπο!

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® χαρτί συσχευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο