ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ

Εμείς βάζουμε το ποδήλατο, εσείς την καλή σας διάθεσή!

Αγοράστε από 01/04/2019 έως 30/04/2019, ένα από τα προϊόντα των αρωματικών σειρών DANZA DI FIORI, RABARBARO ,GINEPRO NERO και TRA I CILIEGI*.


 Συμπληρώστε την ειδική φόρμα πατώντας κλίκ εδώ ] ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό που είναι τυπωμένος μέσα στις συσκευασίες* και μπείτε στην κλήρωση για:

4 πανέμορφα vintage ποδήλατα L’ERBOLARIO

5 BEAUTY BAGS (TRIO) DANZA DI FIORI

5 BEAUTY BAGS (TRIO) RABARBARO

5 ΣΕΤ (ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ) GINEPRO NERO

5 ΣΕΤ (ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ) TRA I CILIEGI.

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 01/04/2019 έως 30/04/2019 και η κλήρωση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 06 Μάϊου. Οι νικητές θα αναρτηθούν στο site μας και στο στην σελίδα μας στο Facebook. Για την παραλαβή του δώρου είναι απαραίτητη η επίδειξη της συσκευασίας του προϊόντος με τον αναγραφόμενο νικητήριο κωδικό.

*(Μόνο τα παρακάτω προϊόντα συμμετέχουν στον διαγωνισμό)

*Παράδειγμα  κωδικού συσκευασιας:

DANZA DI FIORI

Άρωμα 50ml

Άρωμα 100ml

Αφρόλουτρο 250ml

Αρωματική κρέμα  σώματος 200ml

Μεταξένιο έλαιο για σώμα και μαλλιά 100ml

RABARBARO

Άρωμα 50ml  

Άρωμα 100ml

Αφρόλουτρο 250ml

Αρωματική κρέμα  σώματος 200ml

 Αποσμητική Λοσιόν 100ml

 Αρωματικό χώρου 200ml

GINEPRO NERO

Άρωμα 50ml

Άρωμα 100ml

 Σαμπουάν-Αφρόλουτρο 250ml

Αρωματική κρέμα  σώματος 200ml

Αρωματικό χώρου 125ml

Αποσμητική λοσιόν 100ml

Αφρός ξυρίσματος 200ml

Τονωτική λοσιόν για μετά το ξύρισμα 100ml

TRA I  CILIEGI

Άρωμα 50ml

Αφρόλουτρο 250ml

Αρωματική κρέμα  σώματος 200ml

Scrub Σώματος 150ml

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η αγορά τουλάχιστον ενός προϊόντος (από αυτά που συμμετέχουν στον διαγωνισμό) από την L’ ERBOLARIO από οποιοδήποτε σημείο πώλησης στην Ελλάδα.  Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συμπληρώνουν στη δήλωση συμμετοχής τους στον διαγωνισμό δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά αποκλειστικά στον ίδιο τον συμπληρώνοντα τη δήλωση.

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα, 01/4/2017 ώρα 08:00 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και την Τρίτη, 30/04/2017 ώρα 23.00 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).

Θα αναδειχθούν 24 τυχεροί εκ των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό. Οι 4 πρώτοι θα κερδίσουν από ένα vintage ποδήλατο L’ ERBOLARIO, ενώ οι υπόλοιποι 20 ένα από τα παραπάνω αναγραφόμενα δώρα.

Το κάθε δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται αντικατασταθεί από άλλο ή να ζητηθεί η εξαργύρωσή του σε χρήμα.

Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών θα αναρτηθεί 06 Μάϊου 2019 μετά το πέρας της διαδικασίας της κλήρωσης στη σελίδα της εταιρείας στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.erbolario.gr. Η κατακύρωση οποιουδήποτε δώρου στον νικητή αυτού τελεί υπό την αναβλητική αίρεση της προσκόμισης και επίδειξης στον Διοργανωτή, από τον εν λόγω νικητή, των στοιχείων που αναφέρονται στον όρο κατωτέρω, σε αντίθετη δε περίπτωση το σχετικό Δώρο τίθεται στην ευχέρεια του Διοργανωτή, είτε για την ανάκληση ή την αναδιανομή του.

 

Η παραλαβή των δώρων του Διαγωνισμού θα γίνει κατόπιν προσωπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας του Διοργανωτή με κάθε νικητή, που θα πραγματοποιηθεί εντός δύο εργασίμων ημερών από την ημέρα διενέργειας της κλήρωσης. Προϋπόθεση παράδοσης οποιουδήποτε δώρου είναι η προσκόμιση  από το νικητή του Δώρου αυτού στον Διοργανωτή του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτοπροσωπία του νικητή και η επίδειξη της συσκευασίας του προϊόντος με τον αναγραφόμενο νικητήριο κωδικό.

Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής του δώρου από τον ίδιο το νικητή, εκείνος οφείλει να ορίσει νόμιμο εκπρόσωπο του, του οποίου επίσης τα στοιχεία θα πρέπει να ταυτοποιηθούν με αυτά του νικητή κατά την παραλαβή του δώρου. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνηθεί να παραλάβει το δώρο του ή αδρανήσει όσον αφορά στην κατοχύρωση και παραλαβή του έως και τις 13/5/2018 και ώρα 12.00, το δώρο μεταβιβάζεται στον επιλαχόντα της αντίστοιχης κληρώσεως, ο οποίος θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός της ίδιας μέρας και ώρας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με τον Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνήσει με τον  Διοργανωτή στο τηλέφωνο  2106233200 και να συνδεθεί με το τμήμα της L’ERBOLARIO.

Ο Διοργανωτής δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να επεκτείνει το διαγωνισμό ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού, τροποποίηση των Δώρων, αλλαγή των μηχανισμών επιλογής νικητών), σχετικά με δημοσίευση στον τύπο ή με άλλον συναλλακτικά πρόσφορο τρόπο ή με αποστολή email στους συμμετέχοντες, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης

 

Προσωπικά Δεδομένα

Ο Διοργανωτής θα επεξεργάζεται για τις ανάγκες του Διαγωνισμού μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, εντάσσοντάς τα σε Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων, τηρουμένων των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών. Όσον αφορά στους νικητές του Διαγωνισμού και στους τυχόν επιλαχόντες αυτών, ο Διοργανωτής θα επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους που  θα συλλέγονται κατά τη διενέργεια του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 8 ανωτέρω, με σκοπό τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων, την επικοινωνία κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και την επικοινωνία και διενέργεια παρόμοιων μελλοντικών προωθητικών ενεργειών καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση των Δώρων. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων αποκλειστικά και μόνον για τις ανάγκες εκτέλεσης του Διαγωνισμού και διαφήμισης του Διοργανωτή στα Μ.Μ.Ε., σε έντυπα ή το Διαδίκτυο, χωρίς περαιτέρω υποχρέωση για πρόσθετη ενημέρωση των συμμετεχόντων ή καταβολή τυχόν αποζημίωσης. Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος για την τήρηση του αρχείου και την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων και λοιπών στοιχείων από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού αλλά και λοιπές προωθητικές ενέργειες του Διοργανωτή κι εταιρειών συμφερόντων του, στα πλαίσια πάντοτε της κείμενης ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όπως ισχύει. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται στο ανωτέρω Αρχείο, επικοινωνώντας με τον Διοργανωτή. Για τυχόν άσκηση από τους νικητές του Διαγωνισμού ή/και τους τυχόν επιλαχόντες των δικαιωμάτων τους που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), καθώς και του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων που θα ισχύει από την 25/5/2018 (GDPR E.E. 2016/679), οι τελευταίοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον Διοργανωτή.

 

Αποδοχή των όρων

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων, παραιτούμενου του συμμετέχοντα από την προσβολή της εγκυρότητας των παρόντων Γενικών Όρων του Διαγωνισμού και από τη διεκδίκηση οποιασδήποτε αποζημιώσεως εξ αυτού.

 

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!    

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® χαρτί συσχευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο