Τα φυτικά καλλυντικά μας

Προϊόντα ειλικρινή, διάφανα, που τηρούν τις υποσχέσεις τους. Φυτικά καλλυντικά με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής, που παρασκευάζονται με τους αυστηρούς κανόνες του Good Manufacturing και ελέγχονται σε κάθε στάδιο παραγωγής τους.

Καλλυντικά προϊόντα που εξασφαλίζουν αποτελεσματικότητα, ασφάλεια, και υποαλλεργικότητα, πιστοποιημένα από αυστηρές κλινικές δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Πανεπιστήμιο της Παβίας σε υγιείς εθελοντές και ποτέ σε ζώα.

Τα συστατικά Φυτικής προέλευσης

Είμαστε πάντα λόγω οικογενειακής αλλά και τοπικής παράδοσης, ερωτευμένοι με την Φύση και τους θησαυρούς των φυτών της, στους οποίους κάθε φυτικό καλλυντικό οφείλει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του. Η φιλοσοφία που μας οδηγεί, είναι η ισορροπία μεταξύ επιστήμης και παράδοσης.

Στην L’Erbolario, τα πιο προηγμένα συστήματα παραγωγής και η αδιάκοπη επιστημονική έρευνα, προχωρούν παράλληλα με την βοτανική παράδοση.

per la casaΗ πρωτοποριακή έρευνα

Μια έμπειρη ομάδα χημικών, βιολόγων, και φαρμακοποιών είναι πίσω από κάθε σύνθεση καθενός από τα προϊόντα μας. Τα Εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης, αναγνωρισμένα από το Ministry of Universities and Research (MURST), εργάζονται συνεχώς στην ταυτοποίηση νέων εφαρμογών για τα δραστικά φυτικά συστατικά, και στην δημιουργία καλλυντικών ακόμα πιο αποτελεσματικών, ασφαλών αλλά και ευχάριστων. Η εντελώς νέα και πρωτοποριακή Μονάδα Εκχύλισης από την άλλη, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων μεθόδων εκχύλισης έτσι ώστε να επιτύχει εκχυλίσματα υψηλής καθαρότητας.

Αρνηθήκαμε από την αρχή να πραγματοποιήσουμε πειράματα σε ζώα. Και έτσι θα συνεχίσουμε.

Από την δημιουργία του πρώτου μας καλλυντικού, δεν εξετάσαμε ποτέ την πιθανότητα να δοκιμάσουμε το προϊόν μας σε ζώα. Εδώ και χρόνια, με πολύ ενθουσιασμό, προσχωρήσαμε στο International Ban Animal Testing Standard.

Η ασφάλεια

Τα φυτικά καλλυντικά μας παράγονται σε άριστες συνθήκες υγιεινής. Οι συνάδελφοι του Ελέγχου Ποιότητας, λαμβάνουν δείγματα και προχωρούν σε έλεγχους χημικο-φυσικούς και μικροβιολογικούς, στις πρώτες ύλες, στα υλικά συσκευασίας, στο ημιέτοιμο προϊόν και στο τελικό προϊόν. Στην συνέχεια, πριν παρουσιαστεί στους πελάτες μας, κάθε καλλυντικό υπόκειται σε ενδελεχείς ελέγχους στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Ιατρικής και Ιατρικής Θεραπείας, του Πανεπιστήμιου της Παβίας ώστε να εξεταστούν πιθανότητες πρόκλησης ερεθισμών και αλλεργίας.

Per la bellezza del visoΗ αποτελεσματικότητα

Εκτός από την ασφάλεια, ελέγχεται προσεκτικά και πιστοποιείται η αποτελεσματικότητα των καλλυντικών μας στο Πανεπιστήμιο της Παβίας. Τα προϊόντα ομορφιάς μας υπόκεινται σε κλινικές δοκιμές in vitro και in vivo.

Η ευχαρίστηση

Η εγγενής ευχαρίστηση του προϊόντος, που αποτελεί και την μεγαλύτερη πρόκληση για τα φυτικά, βιολογικά καλλυντικά, είναι ένας από τους σταθερούς στόχους της έρευνάς μας. Προσπαθούμε να προσφέρουμε προϊόντα που να είναι αποτελεσματικά αλλά και ευχάριστα στην υφή και την χρήση. Τα φίνα αρώματα των προϊόντων μας και οι εκλεπτυσμένες συσκευασίες τους, εμπνευσμένες από τους πίνακες βοτανικής των παλιών βιβλίων Βοτανολογίας, είναι πια ένα μοναδικό εμπορικό σήμα της μάρκας και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό.

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο