Bacche Fiori Legni

Εξερευνώντας ένα αρωματικό μονοπάτι

Τα ζουμερά μούρα, αυτός ο πολύτιμος καρπός σε συνδυασμό με τα καταπράσινα άνθη και τα αρώματα τους, που τα συναντάμε σε διάφορες ποικιλίες, οδηγούν στιγμιαία την φαντασία μας, σε ένα δάσος ή ένα καταπράσινο κήπο. Περπατώντας μέσα στα δέντρα και τους θάμνους τα ματιά μαγεύονται από το απέραντο πράσινο και τα χρώματα των καρπών της φύσης. Ενώ οι μυρωδιές τους, μας μεταφέρουν σε μια συναυλία οσφρητικής εμπειρίας. Το σώμα αιχμαλωτίζεται από αυτή την εμπειρία μεταφέροντας τον νου, σε μια αναγεννητική κατάσταση που μας προσφέρει, ευεξία και ζωντάνια. Ακριβώς όπως αυτό το άρωμα το  ‘Bacche Fiori Legni’, είναι ένα άρωμα που μας ταξιδεύει σε ένα μονοπάτι αισθήσεων. Μέσα από αυτή την υπέροχη διαδρομή, οι πρώτες οσφρητικές νότες που λαμβάνουμε από τα πρώτα κιόλας βήματα, είναι οι  φρέσκες και οι φρουτώδεις νότες εσπεριδοειδών.  Στην συνέχεια περπατώντας σε αυτό το μαγευτικό μονοπάτι συλλέγουμε τους υπέροχους καρπούς του θάμνου Hawthorn (κράταιγος) καθυστερώντας μας, εξαιτίας του απαλού αρώματός τους. Προς το τέλος της περιπλάνησης μας, φτάνουμε στην άκρη ενός σκιερού ξύλου, που αντικαθιστά το φώς και την ζεστασιά που νιώθουμε με την σκιά και την ψυχρότητα. Ο αέρας γίνεται έντονος και στο άρωμά του ξύλου περιλαμβάνονται πικάντικες αρωματικές νότες. Αυτός ο περίπατος μας, αναζωογονεί τόσο το σώμα όσο και το νου. Μας αναγεννά προσφέροντας μας μια μοναδική ενεργεία.

 

Τα μυστικά ομορφιάς των μούρων, των λουλουδιών και του ξύλου.

Μας αρέσει να φανταζόμαστε ότι έχουμε συλλέξει κατά την διάρκεια του περίπατου μας στην φύση, πολυτίμους θησαυρούς ομορφιάς για την επιδερμίδα. Μέσα από τα άνθη και τους καρπούς που συλλέξαμε, λαμβάνουμε τα ωφέλιμα φυτικά συστατικά τους, που είναι πλούσια σε ευεργετικές ιδιότητες, και πολύτιμα εκχυλίσματα τα οποία προσφέρουν μια υπεροχή ανανεωμένη επιδερμίδα.

Από το Hawthorn (κράταιγο), έναν θάμνο που πήρε το όνομά του από τα μικρά άσπρα άνθη του και τα κοφτερά αγκάθια που έχει στα κλαδιά του, επιλέξαμε τα μούρα vermilion. Τα μούρα αυτά φημίζονται για τις αντιοξειδωτικές, θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες τους, ενώ μέσα από τα λευκά πέταλα του ανθού, αποκτάμε πλούσια εκχυλίσματα με συμπυκνωμένη δράση.

 Το Rosa Canina (ή αγριοτριανταφυλλιά) είναι θάμνος που ανήκει στο γένος των Ρόδων. Οι κόκκινοι καρποί αυτού του φυλλοβόλου θάμνου αποτελούν πηγή δυο πολύτιμων συστατικών. Το εκχύλισμα τους, προστατεύει και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και η υδρολυμένη πρωτεΐνη τους, προφέρει ελαστικότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο λεία.

Ακόμα η σειρά αυτή περιλαμβάνει και τα αρωματικά άνθη γλυκιάς  πορτοκαλιάς. Τα οποία εκτός από αδιαμφησβήτητο άρωμα, έχουν και εξαιρετικές θρεπτικές ιδιότητες. Μέσα από την επεξεργασία των ανθών της, λαμβάνουμε εκχυλίσματα που μας προσφέρουν καταπραϋντική και τονωτική δράση και είναι καταλληλά ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Ενώ μέσα από την επεξεργασία των υπολειμμάτων εκχύλισης αυτών των ανθών, δημιουργούμε ένα αποσταγμένο νερό από άνθη πορτοκαλιάς που είναι ενυδατικό και δροσιστικό.

Εσπεριδοειδές. Εκτιμάμε ιδιαίτερα στην τέχνη της αρωματοποιίας τις νότες εσπεριδοειδών για αυτό το λόγο χρησιμοποιήσαμε και στην συγκεκριμένη σειρά αυτό το ξυλώδες συστατικό. Μέσα από αυτό λαμβάνουμε τις θρεπτικές ιδιότητες της υδρολυμένης πρωτεΐνης, που είναι ιδανικές, για να διατηρήσουν την επιδερμίδα μας καθαρή και ενυδατωμένη. 

Τέλος το σανταλόξυλο. Πρόκειται για ένα δέντρο που θεωρείται ιερό για την ινδική παράδοση. Από αυτό λαμβάνουμε το λιβάνι και αιθέρια ελαία που προσδίδουν ζεστές και ρητινώδεις νότες. Έχουμε επιλέξει να προσθέσουμε αυτό το θαυμάσιο ξύλο διότι μέσα από τα εκχυλίσματα του, προσφέρει αναζωογόνηση.

Η σειρά λοιπόν ‘Bacche FioriLegni’ είναι πλούσια με εκπληκτικά προϊόντα  που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από γυναίκες και άντρες.  Σε περιορισμένη έκδοση, ανακαλύψτε τα μεταλλικά κουτιά της σειράς που περιέχουν ευφάνταστους συνδυασμούς.

Τα προϊόντα της σειράς ‘Bacche FioriLegniπεριέχουν 98% συστατικά φυτικής προέλευσης και δεν περιλαμβάνουν σιλικόνες, parabens και πετρελαιοειδή. Το υπόλοιπο ποσοστό των συστατικών εγγυάται την σταθερότητα και την ελκυστικότητα του προϊόντος.

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο