Rosa Purpurea

Υπάρχει μόνο ένα τριαντάφυλλο ικανό να δημιουργήσει ένα νέο θηλυκό άρωμα. Σίγουρα θα το έχετε δει και ίσως να έχει τύχει και να το μυρίσετε.

Το αναγνωρίζεις από τα υπέροχα πέντε πέταλα του στα χρώματα του ροζ, κόκκινο-ροζ, μοβ-κόκκινο, σε κάποιο διάσημο Βοτανικό Κήπο. Ακόμα μπορεί να το έχετε μοιραστεί και στα κοινωνικά δίκτυα.

Είναι το gallic Rose (αγριοτριανταφυλλιά), ένας μικρός ανθός, που κατάγεται από την Ασία, πρόγονος όλων των ευρωπαϊκών τριαντάφυλλων, καθώς και ένα από τα πιο γνωστά λουλούδια που χρησιμοποιείται ως βάση, με διάφορες παραλλαγές, στο κόσμο της αρωματοποιίας. 

Αυτή η νέα μας αρωματική σειρά ‘Rosa Purpurea’, αποτυπώνει την πιο απρόβλεπτη οσφρητική εμπειρία. Όταν ξεκινήσαμε να δημιουργούμε αυτή την νέα αρωματική σειρά φανταστήκαμε ένα θηλυκό άρωμα που εξυψώνει την γυναίκεια ομορφιά σε οποιαδήποτε ηλικία.

 Όπως μας αναφέρει και η Daniela Villa συνιδρυτής της L’Εrbolario που εξερεύνησε με χαρά όλες τις δυνατότητες του gallic Rose:  «Επέλεξα να μελετήσω αυτό το κλασικό άνθος με διαφορετικό τρόπο. Η εσπεριδοειδή νότα του μανταρινιού, ανοίγει το άρωμα με μια φρέσκια και παιχνιδιάρικη νότα που αγγίζει την καρδιά. Ενώ η μεσαία νότα προσφέρει μια οσφρητική εμπειρία συνδυάζοντας τα άνθη, Ίριδας με τον Κρίνο της κοιλάδας, δυο συνθέτων λουλουδιών που ήταν πάντα φίλοι μεταξύ τους, αλλά και σύμμαχοι της γυναίκειας ψυχής».

Έρευνα και καινοτομία χωρίς περιορισμό, αυτή ήταν η πρόκληση που ανέλαβαν οι άνθρωποι στα εργαστήρια μας για να δημιουργήσουμε αυτή την νέα αρωματική σειρά από  gallic Rose. Μέσα από τα πέταλα αυτού του υπέροχου άνθους συλλέχθηκαν τρία μοναδικά συστατικά για την ομορφιά του σώματος. Ένα εκχύλισμα πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ένα αρωματικό αποσταγμένο νερό με μαλακτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες και ένα λιπαρό εκχύλισμα για ελαστική δράση.

 Έτσι γεννήθηκε αυτή η νέα αρωματική σειρά με το όνομα ‘Rosa Purpurea’, που δίνει φωνή σε μια άνευ προηγουμένου ερμηνεία της βασίλισσας όλων των λουλουδιών. Κάθε προϊόν της όπως, το άρωμα, η αρωματική κρεμά σώματος, το αφρόλουτρο σε μορφή τζελ, το λαδί σώματος ,το αρωματικό σαπούνι, η κρεμά χεριών της, διαμορφώθηκε για να αφήσει στην επιδερμίδα σας, το άρωμα μιας νέας θηλυκότητας.

Ακόμα ο οσφρητικός κόσμος της  ‘Rosa Purpurea’ έχει επίσης δημιουργήσει μια σειρά με αρώματα για το σπίτι και τα υφάσματα, ιδανικά για να γεμίσετε κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας με χαλαρωτικές αισθήσεις.

Μπορείτε να διαλέξετε το τριαντάφυλλο σας…

Επιθυμείτε ένα μοναδικό τριαντάφυλλο; ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα ή ένα μεγάλο καλάθι γεμάτο τριαντάφυλλα ;

Οποία και αν είναι η επιθυμία σας μπορεί να εκπληρωθεί καθώς η σειρά ‘Rosa Purpurea’  είναι γεμάτη ιδέες και συνδυασμούς ολοκληρωμένων αρωματικών προϊόντων, για εσάς, και για το σπίτι σας. Για όποιον λοιπόν, επιθυμεί να προσφέρει στον εαυτό του ή σε κάποιον άλλον μια μοναδική εμπειρία αρώματος από την βασίλισσά όλων των λουλουδιών, το τριαντάφυλλο, η σειρά αυτή προσφέρει σε περιορισμένη έκδοση, συνδυασμούς προϊόντων με μοναδικές συσκευασίες που περιλαμβάνουν πολύτιμα μυστικά ομορφιάς.

Τα προϊόντα της σειράς ‘Rosa Purpurea’ περιέχουν 98% συστατικά φυτικής προέλευσης και δεν περιλαμβάνουν σιλικόνες, parabens και πετρελαιοειδή. Το υπόλοιπο ποσοστό των συστατικών εγγυάται τη σταθερότητα και την ελκυστικότητα του προϊόντος.

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο