Cocco

Ένα ταξίδι αισθήσεων ξεκινάει εδώ ...

Καρύδα. Απλά και μόνο λέγοντας αυτήν την λέξη αισθανόμαστε σαν κάτι όμορφο να μας παρασύρει πολύ μακριά. Στο μυαλό μας απεικονίζονται στιγμιαία τα εισιτήρια που χρειαζόμαστε για να ταξιδέψουμε, σε χαμένους προορισμούς στην καρδιά του ωκεανού. Εκεί οπού υπάρχουν ατελείωτες εκτάσεις λευκής άμμου και κολπίσκοι, ζωγραφισμένοι, με χίλιες αποχρώσεις του μπλε. Το ουράνιο άρωμα που διαπερνά τις αισθήσεις μας, μας γοητεύει, κατευθύνοντας μας μπροστά από μια υπέροχη καρύδα, που μεγαλώνει στην σκιά ενός μαγευτικού κοκοφοίνικα. Ένα δέντρο που ανήκει στην οικογένεια των φοινικοειδών και μεγαλώνει σε τροπικές κλιματικές ζώνες όπως, Κεντρική Αμερική, Ινδία και Αφρική.

Η καρύδα, ο λευκός αυτός καρπός που παράγεται από το φοινικόδεντρο, είναι ένα φρούτο πλούσιο σε ευεργετικές ιδιότητες. Στα εργαστήρια μας μέσα από την επεξεργασία πολτού καρύδας, συλλέγουμε τα πιο δραστικά συστατικά για την ομορφιά του δέρματος και των μαλλιών.Το εκχύλισμα καρύδας που δημιουργείται από τον καρπό, είναι ένα θρεπτικό συστατικό με ενυδατική δράση, ενώ το απόσταγμα καρύδας προσφέρει μαλακτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Όλα αυτά τα συστατικά προέρχονται φυσικά, μέσα από ώριμες καρύδες που συλλέγονται από μικρούς ιδιοκτήτες γης στην περιοχή Γκάνα. Ακόμα το οργανικό έλαιο καρύδας το εμπορευόμαστε από αγροτικές κοινότητες που βρίσκονται στα νησιά των Φιλιππίνων.

Έτσι η L'Erbolario καλωσορίζει το καλοκαίρι, με την ‘Cocco’, μια νέα αρωματική σειρά από το πιο εξωτικό φρούτο στο κόσμο. Η σειρά αυτή προσφέρει έξι μοναδικά προϊόντα, άρωμα, στερεό σαμπουάν, κρεμώδες αφρόλουτρο, lipbalm για την φροντίδα των χειλιών, κρέμα σώματος και ένα οργανικό έλαιο καρύδας για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε μικρό μέγεθος ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε παντού στην πόλη και στις διακοπές.

Κυρίως όμως μέσα από αυτήν την σειρά, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ένα πραγματικό ταξίδι ξεκινά πάντα από τις αισθήσεις μας.

Cοcco και οικολογικός σχεδιασμός

Προκειμένου να περιοριστούν περαιτέρω οι επιπτώσεις στο περιβάλλον και στους πόρους του, έχουμε επιλέξει να μειώσουμε το βάρος και τις διαστάσεις της συσκευασίας και τις συνακόλουθες εκπομπές co2. Για το λόγο αυτό έχουμε επιλέξει μικρά μεγέθη προϊόντων και συσκευασίας, όπως η συσκευασία των 50 ml, για το οργανικό έλαιο καρύδας, αποφεύγοντας το επιπλέον χαρτί σε όλη την σειρά. Έτσι τα πακέτα αυτών των προϊόντων είναι σχεδιασμένα για τη μείωση ή την πλήρη εξάλειψη των καθημερινών αποβλήτων. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην επιλογή των υλικών. Το γυαλί και ο χάλυβας που χρησιμοποιήθηκαν είναι  ανακυκλώσιμα υλικά. Ενώ οι πλαστικοί σωλήνες που δημιουργήθηκαν προέρχονται εξ ολοκλήρου από ζαχαροκάλαμο το οποίο αποτελεί μια φυτική και ανανεώσιμη πηγή. Το στερεό σαμπουάν από οργανικό έλαιο καρύδας περιέχει περίπου 70% λιγότερο νερό από τα παραδοσιακά σαμπουάν, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση του.

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο