Προστασία προσώπου από τον ήλιο

Η L'Erbolario σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αντηλιακής φροντίδας, ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του προσώπου και των χειλιών, καθώς το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο σε αυτές τις περιοχές και η γήρανση του δέρματος είναι πιο ορατή. Διατίθενται πολλές φόρμουλες, με διαφορετικά SPF (έως 50+): επιλέξτε το πιο κατάλληλο προϊόν για εσάς σύμφωνα με τον φωτοτύπο του δέρματος, την εποχή ή την ώρα της ημέρας που σκοπεύετε να πάτε στον ήλιο.

Με την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ποιότητα των συστατικών τους που προέρχονται από τη φύση, τα προϊόντα μας για τον ήλιο σάς επιτρέπουν να προστατεύετε το δέρμα σας, προωθώντας ένα ομοιόμορφο και μακράς διάρκειας μαύρισμα και αποτρέποντας τα ηλιακά εγκαύματα, τα σημάδια του δέρματος και την πρόωρη γήρανση. Μια ολοκληρωμένη σειρά για να αποκομίσετε τα οφέλη από την έκθεση στον ήλιο! Τα προϊόντα αντηλιακής φροντίδας με χρώμα είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται να καλύψουν πανάδες και σημάδια. Δοκιμάστε τις κρέμες BB Hyaluronic Acid και CC Hyaluronic Acid!

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο