Προστασία

Ο ήλιος είναι καλός για το δέρμα και το σώμα μας, αλλά δεν πρέπει ποτέ να το παρακάνουμε! Και, το πιο σημαντικό: κάθε φορά που πηγαίνετε στον ήλιο, πρέπει να προστατεύετε το δέρμα σας με ένα κατάλληλο SPF, δηλαδή έναν κατάλληλο δείκτη προστασίας από τον ήλιο. Είτε είναι χαμηλό, μεσαίο, υψηλό ή πολύ υψηλό (το επιλέγετε σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος σας!), Το σημαντικό είναι ότι το φοράτε πάντα: αυτό θα σας επιτρέψει να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις ακτίνες UVA και UVB, να καταπολεμήσετε την πρόωρη γήρανση και αποφύγετε το ηλιακό έγκαυμα, το εξάνθημα και άλλα προβλήματα που θα μπορούσαν να αφήσουν ένα μόνιμο σημάδι στο δέρμα σας.

Χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές; Μην περνάτε πολύ χρόνο στον ήλιο κατά τις πρώτες δύο ή τρεις ημέρες και, στη συνέχεια, αυξάνετε σταδιακά το χρόνο: αυτή η εξέλιξη θα σας επιτρέψει να επιτύχετε το τέλειο μαύρισμα γρήγορα και χωρίς να διατρέχετε περιττούς κινδύνους. Επιλέξτε την κατάλληλη προστασία βάσει του φωτοτύπου σας (δέρμα - μαλλιά - μάτια), το κλίμα, την εποχή και το γεωγραφικό πλάτος. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επιλέξτε υψηλότερο SPF. Να θυμάστε ότι δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να ξοδεύετε πολύ χρόνο ξαπλωμένος στον ήλιο και να μην υποτιμάτε τους κινδύνους του ανακλώμενου φωτός. Κατά συνέπεια, χρησιμοποιήστε ένα καλό προϊόν για τον ήλιο ακόμα κι αν κάθεστε κάτω από μια ομπρέλα ή αν ο ουρανός είναι ελαφρώς συννεφιασμένος. Μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ., οι ακτίνες του ήλιου είναι πιο πιθανό να ερεθίσουν το δέρμα παρά να το μαυρίσουν, οπότε αποφύγετε να καθίσετε στον ήλιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εφαρμόστε ξανά το προϊόν του ήλιου περίπου μία φορά την ώρα και πάντα μετά από μπάνιο ή ντους. Να θυμάστε ότι τα αντηλιακά προϊόντα δεν εφαρμόζονται όπως άλλα προϊόντα ομορφιάς: ιδιαίτερα κατά τις πρώτες ημέρες, είναι καλύτερα να σχηματίζουν μια γενναιόδωρη μεμβράνη στο δέρμα σας. Μην ξεχνάτε ότι, όπως και το δέρμα σας, τα μαλλιά σας πρέπει επίσης να προστατεύονται κατάλληλα. Αμέσως μετά από μια βουτιά και πάντα στο τέλος της ημέρας, κάντε ντους σε γλυκό νερό για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη αλατιού και χλωρίου από τα μαλλιά και το δέρμα σας. Όλες αυτές οι προφυλάξεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τα παιδιά, που επωφελούνται πολύ από τον ήλιο, αλλά απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα ταυτόχρονα. Να θυμάστε πάντα να φοράτε καπέλο και γυαλιά ηλίου όταν βρίσκεστε στον ήλιο. Τα μικρά παιδιά, σύμφωνα με τους δερματολόγους, θα πρέπει στην πραγματικότητα να προστατεύονται με βαμβακερό μπλουζάκι και να φορούν πάντα υψηλό SPF προϊόν σε οποιαδήποτε εκτεθειμένη περιοχή. Πολύ μικρά παιδιά, ειδικά νεογέννητα, δεν πρέπει ποτέ να εκτίθενται άμεσα στον ήλιο.

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο