Αντιηλιακή προστασία για παιδιά

Με τη μακρόχρονη εμπειρία, η L'Erbolario σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα ηλιοθεραπείας για το παιδί σας. Είναι προϊόντα που περιέχουν υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά φυσικά παράγωγα συστατικά, ικανά να προστατεύουν το πρόσωπο και το σώμα των παιδιών από την επιβλαβή έκθεση στον ήλιο. Οι φόρμουλες μας, που εγγυώνται υψηλούς δείκτες προστασίας από τον ήλιο (SPF 50+ και 30) χάρη σε ένα πολύ αποτελεσματικό αντηλιακό που προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB, είναι αδιάβροχο και περιέχει ουσίες με μαλακτική δράση, ιδανική για το παιδικό δέρμα, το οποίο είναι πολύ ευαίσθητο.

Είναι καλύτερο να εφαρμόσετε μια μεγάλη ποσότητα κρέμας τουλάχιστον μισή ώρα πριν πάτε στον ήλιο και να εφαρμόσετε ξανά αρκετές φορές όλη την ημέρα, τουλάχιστον κάθε ώρα και μετά το μπάνιο ή το ντους. Μην το τρίβετε υπερβολικά, καθώς ένα παχύ στρώμα είναι αρκετό για να παρέχει τη βέλτιστη προστασία. Στο τέλος της ημέρας, μετά το μπάνιο, η χρήση του μετά τον ήλιο θα ανακουφίσει και θα δώσει στο δέρμα του παιδιού σας την ενυδάτωση που χρειάζεται. Τα προϊόντα αντηλιακής φροντίδας L'Erbolario φροντίζουν και προστατεύουν το δέρμα του παιδιού σας με εξαιρετική ευγένεια.

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο