Ευαίσθητο δέρμα

Λεπτό και εύθραυστο δέρμα που ξεφλουδίζει συχνά πάσχει από αντιαισθητική, ευρεία ερυθρότητα. Ενώ εμφανίζεται συνήθως στα μάγουλα, μερικές φορές μπορεί επίσης να εξαπλωθεί στις πλευρές των ρουθουνιών ή σε μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου.

Αυτοί οι τύποι δέρματος είναι ευαίσθητοι σε όλους τους εξωτερικούς παράγοντες και αντιμετωπίζουν διαφορετικές δυσκολίες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους: κρύος, νέφος και υπερβολικά ξηρός αέρας στα γραφεία και τα διαμερίσματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ήλιος, άνεμος και αλάτι το καλοκαίρι. Ξαφνικές αλλαγές στη θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας κατά την άνοιξη και το φθινόπωρο. Σαν να μην ήταν αρκετό, ακόμη και η παραμικρή εσωτερική ανισορροπία φαίνεται στην επιφάνεια του εύθραυστου δέρματος. Είναι επομένως απολύτως απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ασφαλή, ειδικά διαμορφωμένα προϊόντα που εξασφαλίζουν προστασία και εξαιρετική θρέψη, σε τακτική βάση, προσεκτικά και απαλά.

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο