Μάσκες Προσώπου

Η μάσκα προσώπου δεν είναι απλώς μια περιποίηση ομορφιάς: είναι επίσης ένας τρόπος φροντίδας του δέρματός σας και μια ειδική περιποίηση που μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να αποκαταστήσετε τη λάμψη και την υγρασία στο πρόσωπό σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε πολλές διαφορετικές.

Μάσκες για όλους τους τύπους δέρματος: μάσκα διπλού αργίλου, ιδανική για μικτό και λιπαρό δέρμα, μάσκα υψηλής ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ χαμηλού, μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους ή μάσκα που σας βοηθά να απομακρύνετε την αιθαλομίχλη και να «καθαρίζετε» το δέρμα σας.

Επίσης, οι εξαιρετικά αποτελεσματικές λοσιόν ομορφιάς, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για τόνωση σε καθημερινή βάση, αλλά και για μια εντατική δράση μία φορά την εβδομάδα, εμποτίζοντας τις μάσκες βαμβακιού μίας χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία του προϊόντος. Εν ολίγοις, μια εμπειρία περιποίησης που μπορείτε να ανακαλύψετε και να απολαύσετε!

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο