Προστασία από τον ήλιο

Η L'Erbolario σας προσφέρει αποτελεσματικά, υψηλής ποιότητας προϊόντα για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και να αποκτήσετε μακρόχρονο, ομοιόμορφο μαύρισμα. Τα προϊόντα μας για τον ήλιο:

• Προστατεύστε το δέρμα από τις ακτίνες UVA και UVB χάρη σε ένα ευρύ φάσμα SPF (Sun Protection Factor), έτσι ώστε να καλύπτετε διάφορες ανάγκες, για παράδειγμα ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και την εποχή ή την ώρα της ημέρας που σκοπεύετε να πάτε στο ήλιος. Δίνουμε επίσης προσοχή στις ανάγκες των παιδιών, γι 'αυτό προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων αντηλιακής φροντίδας ειδικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο  δέρμα τους.

• Αυτά περιλαμβάνουν συγκεκριμένα προϊόντα για το σώμα, το πρόσωπο, τα χείλη και τα μαλλιά, έτσι ώστε κάθε μέρος του σώματος να λαμβάνει τη φροντίδα που χρειάζεται!

• Έρχονται σε διαφορετικές φόρμουλες για να ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις σας και τον τύπο του δέρματος. Για παράδειγμα, κρέμες, οι οποίες είναι πιο κατάλληλες για το πρόσωπο και για το δέρμα που χρειάζεται μεγάλη ενυδάτωση, καθώς και προστασία. οροί, υγρά και σπρέι, για όσους προτιμούν μια ελαφρύτερη φόρμουλα που απορροφά γρήγορα, τα οποία είναι ιδανικά για μεγαλύτερες περιοχές του δέρματος. Πολλές διαφορετικές επιλογές, αλλά ένα κοινό: η ευχαρίστηση και η άνεση με την οποία μπορούν να εφαρμοστούν!

• Περιέχουν φυσικά παράγωγα συστατικά με εξαιρετικές ιδιότητες ενυδάτωσης, θρέψης και αναπλήρωσης.

• Αποτρέπουν τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, η οποία προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος και την εμφάνιση πανάδων ειδικά στο πρόσωπο. Ανάλογα με την ηλικία, το τύπο του δέρματος ή την εποχή, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε αντηλιακό και να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο δείκτη προστασίας από τον ήλιο. Στην πραγματικότητα, εάν δεν προστατεύετε επαρκώς το δέρμα σας, μπορεί να γερνάει πιο γρήγορα ή, στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να σχηματιστούν βλάβες και μελανώματα.

Εκτός από τα προϊόντα περιποίησης για την έκθεση στον ήλιο, στη αντιηλιακή σειρά θα βρείτε επίσης πολλές θεραπείες για μετά την έκθεση στον ήλιο: ιδανικές για αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματός σας, παρέχουν ανακούφιση και προωθούν την μεγαλύτερη διάρκεια του μαυρίσματος. Βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε τα μαλλιά σας, τα οποία απαιτούν όχι μόνο προστασία πριν από την έκθεση στον ήλιο, αλλά και πολλή προσοχή μετά από μια μέρα στον ήλιο!

Γιατί να επιλέξετε την Αντηλιακή μας σειρά;

Το κοράλλι, ένας υπέροχος και πολύχρωμος, υποβρύχιος οργανισμός, θα μπορούσε να κινδυνεύσει να εξαφανιστεί λόγω της δράσης δύο φίλτρων υπεριώδους ακτινοβολίας, του Octinoxate και του Oxybenzone, που απαγορεύονται βάσει της Συνθήκης για τα Κοράλλια της Χαβάης. Για το λόγο αυτό, τα προιόντα είναι απαλλαγμένα από αυτά τα δύο φίλτρα UV.

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο