Melograno

Το δέντρο της αφθονίας

Ένα δέντρο με πολλούς συμβολισμούς και διαχρονική γοητεία. Ευημερία, Βασιλεία, Γονιμότητα, Αναγέννηση. Πολυάριθμες έννοιες αποδίδονται στο ρόδι, που το εκτιμούν, από την αρχαιότητα έως και σήμερα, σε πολλούς πολιτισμούς. Τόσο για την αφθονία των λουλουδιών του, όσο και για τα ζουμερά φρούτα του.

To ρόδι είναι ένα φρούτο που μοιάζει με το κρύσταλλο Γρανάτη, το οποίο πηρέ και το όνομα του από αυτό τον υπέροχο καρπό. Οι συμβολισμοί του είναι πολλοί. Στην Εβραϊκή παράδοση το ρόδι συμβολίζει τις καλές ευχές και την ευημερία, και γι' αυτό το γεύονται σε ειδικές περιστάσεις όπως η Πρωτοχρονιά. Στη Βίβλο εμφανίζεται συχνά ως σύμβολο εφορίας της γης και του πλούτου της, ένα δώρο θεού. Στην Τουρκία, συνδέεται με τους γάμους και τις ευχές γονιμότητας.

Στην L’Erbolario έχουμε εκλέξει το Μelograno ως το αστέρι αυτής της συναρπαστικής συλλογής. Ένα πολύπλευρο, γενναιόδωρο και σαγηνευτικό άρωμα, που χρησιμοποιείται σε πολύτιμα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας του σώματος και όχι μόνο.

Χίλιες αρωματικές απολαύσεις και ακαταμάχητη αρωματική γοητεία. Όλα αυτά θα τα ανακαλύψτε σε αυτή την αρωματική σειρά Melograno. Mια σειρά που διαθέτει προϊόντα για εσάς αλλά και τους γύρω σας. 

Με πολλά πλεονεκτήματα για την επιδερμίδα σας

Ένα δέντρο που μοιάζει με θάμνο, με έναν ιδιαίτερο κορμό. Το ρόδι διακρίνεται από τα πολλά κλαδιά του και τα άφθονα κόκκινα άνθη του. Οι καρποί του (τα Ρόδια) ωριμάζουν με τον φθινοπωρινό ήλιο. Ο καρπός του περιέχει κόκκινους ζουμερούς σπόρους που ονομάζονται ‘‘arils’’. Η ονομασία αυτή είναι λατινικής προέλευσης και σημαίνει «μήλο με σπόρους». Οι σπόροι του έχουν ένα νόστιμο γλυκό-όξινο χυμό που θεωρείται ως μια υπερτροφή, λόγω της αξιοσημείωτης αντιοξειδωτικής της δράσης.

Το ρόδι εκτός από μια εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη για τη δημιουργία καλλυντικών συστατικών, διαθέτει και ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Στα εργαστήρια μας, χρησιμοποιούμε ολόκληρο το φρούτο: όχι μόνο τους ζουμερούς σπόρους του, που μας προσφέρουν το χυμό του. Χρησιμοποιούμε και την φλούδα, που κανονικά απορρίπτεται από τη βιομηχανία τροφίμων. Μέσα από την επεξεργασία ολοκλήρου του φρούτου λαμβάνουμε ένα συμπαγές εκχύλισμα. Ενώ από τα υπολείμματα εκχύλισης, μέσω ατμού απόσταξης, λαμβάνουμε και αποσταγμένο νερό με εξαιρετική τονωτική και αναζωογονητική δράση. Οι κόκκινοι ζουμεροί σπόροι του είναι μια πηγή από στερόλες, ένα εξαιρετικό συστατικό που διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και νεανική αυξάνοντας την πυκνότητά της.

 

Τα προϊόντα της σειράς ‘Melograno’ περιέχουν 98% συστατικά φυσική προέλευσης. Δεν περιλαμβάνουν σιλικόνη, parabens, επιφανειοδραστικά θειικά άλατα και βαζελίνη. Το υπόλοιπο ποσοστό συστατικών εγγυάται την σταθερότητα και την ελκυστικότητα του προϊόντος.

L'Erbolario Greece

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

136 75 144, Iroon Politechniou str.
Acharne (Greece)

Ph: +30 210 6233200-2

marketing@papanikolopoulos.gr

GMO Free
Όχι δοκιμές σε ζώα
Έλεγχος για 7 μέταλα

Monitoring the content of 7 metals* to minimise the risk of allergy and therefore also protect highly sensitive skin. *Nickel, Lead, Arsenic, Cadmium, Mercury, Antimony and Chromium

Κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης

Κανένα συστατικό
ζωικής προέλευσης

FSC® Χαρτί Συσκευασίας

FSC® χαρτί
συσχευασίας

Δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά
ελεγμένο